Non-peroxide bleken, een verborgen goudmijntje voor jouw salon.

Als importeur van Magic White kunnen we onszelf experts op het gebied van non-peroxide tanden bleken noemen. Naast het leveren van dit systeem aan andere salons gebruiken wij dit systeem ook in onze eigen Salon Shine XL.

Wat is non-peroxide bleken? 

De naam van het systeem verraadt al een hele hoop. De bleekgel die tijdens de behandeling wordt gebruikt bevat geen peroxide. Peroxide is een effectief en veel voorkomend bleekmiddel. Een groot nadeel is echter dat het schadelijk kan zijn voor de tanden. Daarom vinden wij als Shine XL dat bleken met peroxide alleen bij de tandarts mag gebeuren. Consumenten en schoonheidsspecialisten mogen nog maar 0,1% waterstofperoxide in de gel gebruiken. Omdat dit percentage veel te laag is voor een daadwerkelijk witte lach is het beter om uit te wijken naar non-peroxide bleken zoals een systeem als Magic White.

Zijn er nadelen aan het gebruik van peroxidevrij bleken? 

Wij hebben ze nog niet kunnen vinden! Het is wel belangrijk je klant goed voor te lichten over de te verwachten resultaten. Met peroxidevrij bleken zul je nooit een “Gerard Joling” effect bereiken maar worden tanden wel zichtbaar tinten witter en frisser.

Waarom kiezen voor Shine XL als leverancier van je peroxidevrije bleeksysteem? 

De titel van deze blog mocht dan tot nu toe een lokkertje blijken maar niets is minder waar. Het Magic White systeem is namelijk al met 20 behandeling terugverdiend. Er is niet veel apparatuur in beautyland die dat kan evenaren. Daarbij spreekt een witte stralende lach veel mensen tot de verbeelding. Iedere vrouw en man verlangt toch wel naar wat wittere tanden?

We merken in onze salon een grote toeloop van klanten door het Magic White systeem. En de klanten zijn zo tevreden! Groot voordeel is dat door het tanden bleken de klant de mogelijkheid heeft om te zien wat wij nog meer aanbieden in de salon. Wij kunnen ons praatje doen over onze apparatuur en behandelingen en wie weet boeken zij binnenkort wel een andere behandeling, of gewoon nog een keer Magic White! Door de tevredenheid over de behandeling met Magic White heb je hun vertrouwen al gewonnen, ze zijn immers tevreden met het resultaat dat ze direct zien na hun behandeling.

Oja, nog een klein geheimpje… Het Magic White systeem werkt als een hands-off behandeling. Sluit de klant aan en doe je ding (schoonmaken, administratie, een andere klant helpen, etc) in de salon in de komende 30 minuten!

Dus nog even op een rij:

  • Niet-schadelijk voor de tanden
  • Investering terugverdienen in 20 behandelingen
  • Hands-off
  • Witte tanden spreekt een brede doelgroep aan
  • Lage drempel voor klanten om eens bij je in de salon te komen, waardoor je andere behandelingen kunt aanprijzen.
  • Grote tevredenheid over de behandeling geeft vertrouwen in andere behandelingen

Meer weten?

Neem dan vandaag nog contact op met René onze salesmanager.

TOP