Vijf redenen voor de effectiviteit van Cryolipolyse-behandelingen in jouw salon

Cryolipolyse is de methode om zonder operatie, door middel van bevriezing, hardnekkige vetcellen af te breken. Het is een mooi alternatief voor liposuctie. Er hoeven geen naalden en messen aan te pas te komen en ook de prijs van een cryolipolyse kuur is vele malen lager dan een liposuctie. Bij cryolipolyse is  geen hersteltijd nodig, de cliënt kan na de behandeling zijn of haar dagelijkse bezigheden voortzetten. 

Een groot voordeel van cryolipolyse is dat de vetcellen op de behandelde plekken definitief verdwijnen. Het lichaam zal de afvalstoffen binnen 3 maanden op natuurlijke wijze via het lymfestelsel en de lever afvoeren, waardoor het vet definitief verdwijnt. 

Zoals je ziet zijn er al diverse voordelen aan de behandeling an sich. Die zijn voornamelijk prettig voor de cliënt, maar ook jij als ondernemer zult de voordelen van cryolipolyse apparatuur ondervinden, vanwege deze vijf redenen: 

1. Wetenschappelijk

Cryolipolyse is een wetenschappelijk bewezen techniek voor plaatselijke vet verwijdering. Op internet zijn talloze succesvolle voor en na foto’s te zien van cryolipolyse kuren. Cryolipolyse spreekt een breed publiek aan, omdat iedereen wel een vetje heeft die hij/zij liever niet had. Een groot voordeel is de wetenschappelijk bewezen techniek, dit kan twijfelende klanten over de streep trekken. 

2. Hands-off

Cryolipolyse werkt middels het hands-off principe. Sluit de cliënt aan en jij kunt als ondernemer iets anders gaan doen. Wat dan ook… administratie, schoonmaken, een andere behandeling, pauze houden, de mogelijkheden zijn eindeloos.  

3. Terugkerende klandizie

Klanten die een drie behandelingenkuur afnemen komen elke 5 weken terug voor een nieuwe behandeling. Op deze manier kun je ze langzaam kennis laten maken met de rest van jouw behandelingen, bijverkoop en ervaring. Klanten komen sneller terug bij iemand waar ze zich vertrouwd bij voelen en vertrouwen moet groeien. 

4. Cryo Shaper

Shine XL is importeur van de Cryo Shaper. De Cryo Shaper werkt op drie punten anders dan reguliere cryolipolyse apparatuur. 

  • 360 graden rondom koeling

Allereerst wordt de gehele handle geheel rondom gekoeld. Dit betekent dat 100% van het te behandelen gebied wordt behandeld in tegenstelling tot 40% bij andere cryolipolyse apparaten. 

  • Contrast cryolipolyse

De Cryo Shaper werkt volgens het principe “contrast cryolipolyse”. Met deze techniek worden de vetcellen worden eerst verwarmd en vervolgens gekoeld. Deze methode is wetenschappelijk bewezen effectiever dan reguliere cryolipolyse. 

  • Vier handles

Als klap op de vuurpijl heeft de Cryo Shaper 4 handles waardoor meerdere gebieden in één behandeling behandeld kunnen worden. Upselling van 2 handles naar 4 handles is dan ook gemakkelijk, omdat je een kuur met 4 handles voordeliger kunt aanbieden. 

5. Aantrekkelijke verdienmodellen

Shine XL biedt de Cryo Shaper aan tegen een zeer aantrekkelijke prijs van €12.900 ex btw. In de praktijk betekent dit dat de investering terugverdiend kan worden in gemiddeld 32 behandelingen (kuur prijs van €399,-). Na het terugverdienen van de investering zijn de enige kosten die je nog maakt die van de membranen. Deze liggen rond de 7.50 per behandeling. In combinatie met de hands-off behandelingen maakt dat van de Cryo Shaper een zeer winstgevend apparaat. 

Vraag vandaag nog de brochure aan voor meer informatie of maak direct een afspraak met onze accountmanager:

TOP